Siirry sisältöön

Ajankohtaista huoltajille 4/2024

Terveiset WinNovasta! 

Opiskelut ovat jo hyvässä vauhdissa ja etenkin uudet opiskelijat ovat saaneet jo hyvän tuntuman ammatilliseen opiskeluun, joka poikkeaa aika paljon peruskoulussa opiskelusta. Ammatillinen opiskelu edellyttää paljon enemmän itsenäistä otetta opiskeluun ja oman motivaation merkitys korostuu paljon.  Toivottavasti kaikilla opiskelijoilla opinnot ovat alkaneet sujuvasti.

Huoltajayhteistyöstä 

Sähköpostissanne on linkki huoltajapalautekyselyyn. Pyydämme palautetta kaksi kertaa vuodessa eli syyskuun ja maaliskuun alussa. Vastaattehan syyskuun kyselyyn 22.9. mennessä.

Olemme uudistaneet palautteiden käsittelyprosessia ja syksystä alkaen palautteet käsitellään kaksi kertaa vuodessa apulaisrehtorin johdolla eri yksiköissä ja palautteiden perusteella sovitaan tarvittaessa kehittämistoimenpiteet, joiden toteutumista seurataan.  

Huoltajatiedotteita lähetämme vähintään neljä kertaa vuodessa ja kaikki tiedotteet ovat nähtävissä huoltajien sivustolla.

Huoltajayhteistyötä tehdään nuorenne opiskeluun liittyvissä asioissa pääasiassa vastuuopettajan kanssa, mutta voitte aina olla yhteydessä myös muihin oppilaitoksen työntekijöihin.  

Kertausta tunnusasiaan 

Huoltajaliittymän kautta huoltajat voivat seurata opiskelijan opintojen etenemistä, ilmoittaa mahdollisista poissaoloista ja lähettää vastuuopettajalle viestiä. Huoltajaliittymän käytön edellytys on oikea sähköpostiosoite. Huoltajan tiedot tallennetaan opintohallintojärjestelmä Studentaan ja tämän jälkeen huoltaja saa sähköpostiviestin tunnuksista. Tunnuksen lähettäjänä toimii norepley@studenta.fi. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi huoltajatunnuksia alaikäisen opiskelijan opintojen alettua, ota yhteyttä opintotoimistoon(avautuu uuteen ikkunaan).  

Alla linkit ohjeisiin  

Tiedoksi poistumisharjoitukset toimipisteidemme kiinteistöissä  

Poistumisharjoitukset 

Toteutamme syksyllä 2024 kaikissa toimipisteissä poistumisharjoitukset. Harjoituksiin sisältyy turvallisuusperehdytys, poistumisharjoitus sekä harjoituksen yhteenveto. 

Toteutusajankohta vaihtelee kiinteistöittäin  

Sisältö:  

Koko kaupungin vanhempainilta – Rauma

Ilta on tarkoitettu kaikille raumalaisten lasten ja nuorten huoltajille. Tapahtuma järjestetään Rauma-salissa ti 8.10. klo 18-20. Tilaisuus lähetetään myös livestriiminä. Puhujina kasvatuspsykologian professori Niina Junttila ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piirin koulu- ja nuorisotyön koordinaattori Tiia Rosnell.

Ilta on tarkoitettu kaikille raumalaisten lasten ja nuorten huoltajille. Tilaisuus sopii myös lasten ja nuorten kanssa työtä tekeville. Tarjolla on eväitä kiusaamista sekä lasten että nuorten yksinäisyyttä koskeviin vanhemmuuden haasteisiin.

Hyvää alkavaa syksyä!