Ruokahuoltotehtävät laitosympäristössä -koulutus yrityksille 3h (Tilauskoulutus)
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma / Tiedepuisto 3, Pori / Turuntie 9, Laitila
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Koulutuksen ajankohta ja paikka: Koulutuksen ajankohta sovitaan Tilaajan kanssa. Koulutus toteutetaan Tilaajan tai WinNovan tiloissa.
Kesto: 3h
Ryhmäkoko: 3-10 hlöä. Mikäli tarve isommalle ryhmälle, pyydä tarjous.
Sisältö
Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista ravitsemussuosituksista, tyypillisimmistä erikoisruokavalioista, omavalvonnasta ja ruokahuoltotehtävissä toimimisesta laitosympäristössä.
Sisältö:
- Ravitsemussuositukset
- Tyypillisimmät eritysruokavaliot
- Omavalvonta
- Hygieeniset käytänteet ruokahuolto- ja keittiötiloissa työskentelyssä
Kustannukset
Hinta: 716,00 € sis. alv. 25,5% / 3-10 hlöä
Hinta alv. 0%: 570,00 €
Mahdolliset kouluttajan matkakulut veloitetaan toteuman mukaan.
Lisätietoja
Kiinnostaako tämä koulutus yritystänne?
Ota yhteyttä: tyoelamapalvelut@winnova.fi
Kysy lisää koulutuksen sisällöstä: Bianca Hintsa, bianca.hintsa@winnova.fi, p. 044 455 8284
Yhteyshenkilöt
Hanna-Leena Nyrökorpi
Lehtori, Puhtauspalvelut
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8266
Tiedepuisto 3, PORI
Bianca Hintsa
Lehtori, Muu koulutus, Puhtauspalvelut
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8284
Tiedepuisto 3, PORI