Siirry sisältöön

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/Laivatalousapulainen

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, PT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna (lähi-, verkko- ja aluksella tapahtuvaa oppimista).

Opintojen aloitus, opintojen kesto ja osa sisällöstä tarkennetaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu merenkulkualasta kiinnostuneille.

Opiskelija voi hakeutua laivatalouden jatko-opintoihin laivakokiksi tai laivatarjoilijaksi. Perustutkinnon jälkeen on mahdollisuus hakeutua laivatalouden esimieskoulutuksiin.

Tavoite

Koulutus antaa pätevyyden ja osaamista laivatalousapulaisen työtehtäviin. Tällä koulutuksella ei vielä voi toimia aluksen kokkina yksin, mutta jatko-opinnot ovat mahdollista.

Sisältö

Ravintemispalveluissa toimiminen 20 osp ja laivatalouspalvelut 20 osp . 

Tarvittaessa merenkulkualan turva- ja turvallisuus koulutukset. (STCW).

Valintaperusteet

Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen tai tutkinnon osien suorittamiseen.

Opiskelijaksi ottamisessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita. Valintaperusteissa huomioidaan koulutustarve, alalle suuntautuneisuus ja edellytykset tutkinnon osien suorittamiseen sekä haastattelu. Kielitaitovaatimus B1.1.

Kustannukset

Mahdolliset kustannukset opiskelijalle merimieslääkärintodistus, passi ja pätevyyskirja.

Hakeutuminen

Hakeutuminen Winnovan www sivuilta, www.winnova.fi sähköisellä hakemuksella.

Hakijat haastatellaan henkilökohtaisesti. Hakijoilla tulee olla voimassa oleva merimieslääkärin todistus ennen koulutukseen hyväksymistä/alkamista.

Yhteyshenkilöt