Makumatka jälkiruokien maailmaan – koulutus ravintola- ja ruoka-alan yritysten ammattilaisille 12h (Tilauskoulutus)
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma / Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Koulutuksen ajankohta ja paikka: Koulutuksen ajankohta sovitaan Tilaajan kanssa. Koulutus järjestetään Tilaajan tiloissa
Satakunnan alueella tai WinNovan tiloissa Rauma/Pori.
Kesto: Yhteensä 12h. Koulutus jaetaan kahdelle eri päivälle, 6h/pv.
Ryhmäkoko: max. 12 hlöä
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu ravintoloiden ja ruoka-alan toimijoiden henkilöstölle.
Sisältö
Täydennä henkilöstösi osaamista jälkiruokien valmistuksessa!
Koulutuksessa perehdytään klassisten ravintolajälkiruokien valmistukseen ja modernisointiin.
Kokeillaan uusia makuyhdistelmiä ja ideoidaan jälkiruokien esille laittoa.
Sisältö:
- ideoita ja inspiraatiota jälkiruokalistan päivittämiseen
- varmuutta ja osaamista sesonkiraaka-aineiden käyttöön
- osaamista monipuolisten valmistustekniikoiden käyttämiseen
Kustannukset
Hinta: 2 862,00 € sis. alv. 25,5% /max. 12 hlöä. Hinta alv. 0% 2 280,00 €
12 hlön mukaan osallistujakohtainen hinta on 238,50 €/hlö.
Mahdolliset kouluttajan matkakulut veloitetaan toteuman mukaan.
Lisätietoja
Kiinnostaako tämä koulutus yritystänne?
Ota yhteyttä: tyoelamapalvelut@winnova.fi
Kysy lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Niina Tuomola, niina.tuomola@winnova.fi p. 044 455 8294
Yhteyshenkilöt
Niina Tuomola
Lehtori, Elintarvikeala, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8294
Satamakatu 19, RAUMA