Kasvisruokaosaaja ravintola- ja ruoka-alan yritysten ammattilaisille 5h(Tilauskoulutus)
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma / Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Koulutuksen aika ja paikka: Koulutuksen ajankohta sovitaan tilaajan kanssa. Koulutus toteutetaan Tilaajan tiloissa Satakunnassa tai WinNovassa (Pori/Rauma).
Kesto: 5h
Ryhmäkoko: 3-8 hlöä. Mikäli osallistujia olisi enemmän kuin 8 hlöä, pyydä tarjous.
Kohderyhmä
Ravitsemus ja ruoka-alan ammattilaiset.
Tavoite
Tämä koulutus on Sinulle ammattilainen, joka haluat vahvistaa kasvipohjaisen ruoanlaiton osaamista, varmistua kasvisruoan mausta ja ravitsemuslaadusta, sekä lisätä kasvisruoan menekkiä myös sekaruokaan tottuneiden asiakkaiden keskuudessa.
Koulutuksessa saat varmuutta kasvipohjaisen ruoan suunnitteluun ja valmistukseen. Voit luottaa kasvisruoan ravitsemukselliseen laatuun ja tiedät miten saat siitä varmasti hyvää, täyttävää ja maukasta – sellaista, mikä maistuu myös sekaruokaan tottuneille!
Sisältö
- Ideoita ja inspiraatiota jokapäiväiseen ruoanvalmistukseen
- Varmuutta vegaaniruokien ravitsemuksellisesta täysipainoisuudesta
- Vähentää lihan kulutusta ja lisätä kasvisten käyttöä
- Opi käyttämään monipuolisesti eri kasviproteiinien lähteitä
- Herkullisen, terveellisen, eettisen ja kestävän ruoan osaksi arkea
Kustannukset
Hinta: 1 443,00 € sis. alv. 25,5% /3-8 hlöä
Alv. 0% 1150,00 €
Mahdolliset kouluttajan matkakulut veloitetaan erikseen.
Lisätietoja
Kiinnostaako tämä koulutus työyhteisöänne?
Ota yhteyttä: tyoelamapalvelut@winnova.fi
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Palveluasiantuntija, lehtori Maija Airio p. 044 455 7788, maija.airio@winnova.fi
Yhteyshenkilöt
Maija Airio
Lehtori, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7788
Tiedepuisto 3, PORI