Kasviruokaosaaja 5h – Koulutus ammattilaisille (Tilauskoulutus)
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Hakuaika
- Tulossa
- Koulutusaika
- Tulossa
Tavoite
Halautko vahvistaa kasvipohjaisen ruoanlaiton osaamista, varmistua mausta ja ravitsemuslaadusta, sekä lisätä kasvisruoan menekkiä myös sekaruokaan tottuneiden asiakkaiden keskuudessa?
Kurssilla saat varmuutta kasvipohjaisen ruoan suunnitteluun ja valmistukseen. Voit luottaa ruoan ravitsemukselliseen laatuun ja tiedät, miten kasviruoasta saadaan varmasti hyvää, täyttävää ja maukasta – sellaista, mikä maistuu myös sekaruokaan tottuneille.
Yhteyshenkilöt
Maija Airio
Lehtori, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7788
Tiedepuisto 3, PORI