Hygieniapassikoulutus ja testi
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Aikataulu ja toteutus
Koulutus toteutetaan klo 9.00–15.00 välisenä aikana.
Testi kello 14.00.
Sisältö
Elintarvikealalla työskentelevien henkilöiden on hallittava elintarvikehygienian perusasiat ruoan turvallisen käsittelemisen vuoksi.
Hygieniapassi tarvitaan, jos työskentelet elintarvikehuoneistossa ja/tai käsittelet pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Koulutuspäivä sisältää koulutuksen, materiaalin ja testin.
Kustannukset
Osallistumismaksu 151,00 €/ hlö sis. Alv.25,5 %. Sisältää koulutuksen ja testin.
Osallistumismaksu alv 0 % 120,00 €
Pelkkä testi 73,00 € /hlö sis. alv 25,5 %
Testi alv 0 % 58,00 €.
Koulutuksen viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksesta antaa vastuukouluttaja Marja-Riitta Haikkonen, puh. 044 457842
marja-riitta.haikkonen@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan) tai opintotoimisto Rauma, puh. 044 455 8600, opintotoimisto.rauma@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan)
Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan viimeistään viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa WniNovan sähköisellä hakulomakkeella.