Hygieniapassikoulutus ja testi
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Turuntie 9, 23800 Laitila
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Aikataulu ja toteutus
Koulutus toteutetaan klo 9.00–15.00 välisenä aikana.
Testi kello 14.00.
Sisältö
Elintarvikealalla työskentelevien henkilöiden on hallittava elintarvikehygienian perusasiat ruoan turvallisen käsittelemisen vuoksi.
Hygieniapassi tarvitaan, jos työskentelet elintarvikehuoneistossa ja/tai käsittelet pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Koulutuspäivä sisältää koulutuksen, materiaalin ja testin.
Kustannukset
Osallistumismaksu 151.00 €/hlö
Koulutuksen hinta sisältää alv. 25,5%. Hinta ilman alv.: koulutus + testi 120e (alv.0%) ja pelkkä testi 58e (alv.0%).
Koulutuksen viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksesta antaa vastuukouluttaja Satu Hyvärinen, puh. 044 455 7843, satu.hyvarinen@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan) tai opintotoimisto Rauma, puh. 044 455 8600, opintotoimisto.rauma@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan)
Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan viimeistään viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa WinNovan sähköisellä hakulomakkeella