Hygieniakoulutus kuljetusala
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19 C, 26100 Rauma, luokat 204 ja 205
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Aikataulu ja toteutus
Klo 8:00-15:00
Sisältö
Koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja hallitsee elintarvikehygienian perusasiat. Koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja ymmärtää kuljettajan velvollisuudet erilaisissa elintarvikekuljetuksissa, pakkaamattomissa ja pakatuissa kuljetuksissa, lämpötilahallittavissa kuljetuksissa sekä tietää kuljetuskalustolle asetetut vaatimukset.
Koulutukseen kuuluu aamu- ja iltapäiväkahvi tarjottavineen sekä lounas.
Kustannukset
Koulutuksen hinta tarjoiluineen 125,00 € (sis. alv.)
Merkintä ammattipätevyysrekisteriin + 11,00 € veloitetaan erikseen.
Erittely:
Kuljetusalan ammattipätevyysjatkokoulutus 103,91 € (sis. alv. 25,5%)
Lounas ja kahvit 21,09 € (sis. alv. 14%)
Yhteyshenkilöt
Arto Näriäinen
Lehtori, Kuljetus ja logistiikka
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7641
Luuta-Kreetantie 1, PORI
Tuula Vehanen
Lehtori, Elintarvikeala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8295
Satamakatu 19, RAUMA