Elintarvikealan työelämätaidot

Kohderyhmä: Kausityöntekijät, joilla on vasta peruskielitaidot englannissa tai suomessa ja vähäinen työkokemus Suomessa.
Tavoite: Kohderyhmän perustaitojen parantaminen, mikä edistää heidän pärjäämistään suomalaisessa työyhteisössä.

Toteutamme koulutuksia sekä WinNovan että yritysten omissa tiloissa tarpeiden mukaan. Tulevista koulutuksista tiedotetaan tällä sivulla.
Koulutusten aiheita:
- Kielitaito – ammatillista perussanastoa suomeksi
- Suomalainen työkulttuuri – uutena Konkretiaa hygieniaosaamiseen, ks. alla
- Tiimityö
- Perusdigitaidot
- Vastuu ja turvallisuus
Konkretiaa hygieniaosaamiseen
Tavoitteena on parantaa hygieniapassin suorittaneiden työntekijöiden käytännön hygieniaosaamista tuomalla esiin hygieenisten työtapojen merkitystä elintarvikkeiden säilyvyyteen. Käsiteltäviä asioita ovat mm. hyvän käsihygienian ja hygieenisten työkäytänteiden merkitys. Tätä konkretisoidaan erilaisten puhtaustestien, uv-valon ja mustalaatikon avulla. Koulutusta voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan.
Kysy lisää: tuula.raukola@winnova.fi