Siirry sisältöön

Uusia ratkaisuja työelämän täydennyskoulutuksiin

Nainen istuu selkäpäin, vihreässä jakussa ja työskentelee tietokoneella. Kuva luotu Adobe Express Firefly Image 3 -tekoälyä käyttäen.

Satakuntaan ja Vakka-Suomeen tarvitaan jatkossakin ammattitaitoaan syventäviä ja osaamistaan täydentäviä aikuisia: hyvinvointiteknologian erityisosaajia, digitaitoja hyödyntäviä myyjiä, robotiikan ja automaation osaajia, valmentavan johtamisen taitavia lähiesihenkilöitä, henkilöstöhallinnon moniosaajia – perustutkinto antaa monipuoliset perusvalmiudet, täydennyskoulutuksilla taataan yrityksen kehittyminen ja menestyminen sekä henkilöstön motivaatio. Tarve ammatilliselle osaamiselle, jatkuvalle oppimiselle ja täydennyskoulutukselle on suuri.

WinNovassa onkin lähdetty rakentamaan uudenlaista, lyhytkestoista täydennyskoulutustarjontaa, jolla ei tähdätä tutkintoihin, vaan jolla yritetään suoraan vastata henkilön ja yrityksen täsmätarpeisiin. Tilauskoulutukset ovat tilaajalle tai osallistujalle maksullisia. WinNovan työelämä- ja yrityspalveluissa keräämme yrityksiltä tietoa osaamistarpeista ja rakennamme tarjontaa sen ja opettajiemme vahvan pedagogiikan avulla koulutustuotteiksi ja palveluiksi, joilla autamme elinkeinoelämää menestymään. Yksi tärkeä perustehtävämme on vahvistaa alueen elinkeinoelämää kouluttamalla uusia osaajia ja täydennyskouluttamalla aiempaa henkilöstöä.

Menestyminen edellyttää jatkuvaa henkilöstön osaamisen kehittämistä

Lyhyet tilauskoulutukset livenä tai verkossa mahdollistavat nopeasti uuden oppimista. Tilauskoulutukset ovat valmiita tuotteistettuja koulutuksia, joita työnantaja voi tilata henkilöstöryhmilleen. Tilauskoulutus voidaan järjestää erikseen sovittavana ajankohtana joko WinNovassa tai työnantajan omissa tiloissa.

WinNova tarjoaa työnantajille myös erilaisia asiantuntijapalveluita työhyvinvoinnin, osaamisen kehittämisen ja rekrytoinnin sekä muutosturvan tueksi.

Lisätiedot ja yhteydenotot tyoelamapalvelut@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan)

Ota yhteyttä ja pohditaan, miten voimme olla avuksi organisaatiollenne!

(Uutisen artikkelikuva luotu Adobe Expressissä Firefly Image 3 -tekoälyä hyödyntäen.)