Siirry sisältöön

Parasta ideaa 2024 -lehti on ilmestynyt!

Parasta ideaa 2024-2025 kansikuva

WinNovan Kehitys- ja kansainvälisyyspalvelujen Parasta ideaa 2024 -julkaisuun on koostettu parhaita ideoita, tuloksia ja aikaansaannoksia, joita me winnovalaiset olemme ammatillisen koulutuksen verkostoissa ja omassa työssämme saaneet kehittää ja viedä käytäntöön.

Lehden sivut tarjoavat tietoa mm. vastuullisuudesta, sujuvista siirtymistä, digitalisaatiosta, verkostokehittämisestä, kansainvälisyydestä ja vaikuttavuudesta.

Julkaisu nostaa esiin WinNovan strategisten kehitysohjelmien aikaansaannoksia ja ulkoisesti rahoitettujen hankkeiden tuloksia.

“Usein nämä ovat syntyneet käsi kädessä, sillä jokaisessa strategisessa kehitysohjelmassa myös kehittämishankkeilla on oma roolinsa. Olemme keskittyneet muun muassa yhtenäisen johtamiskulttuurin kehittämiseen esihenkilöille suunnatussa WinTime-kehityspolussa ja hyödyntäneet JOTPA-rahoitusta työssä olevien jatkuvan oppimisen mahdollisuuksien edistämiseen. Digitaalisia taitoja olemme kehittäneet usean eri hankkeen avulla. Kansainvälisten liikkuvuusjaksojen määrä on ollut ennätyksellisellä tasolla”, WinNovan rehtori Taina Kivioja kiteyttää Parasta ideaa 2024 -lehden pääkirjoituksessa sisältöä.

Ota siis parhaat käytännöt omaksesi, tutustu Parasta ideaa 2024 -julkaisuun(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja lue lisää eri aihealueista.