Siirry sisältöön

Työhyvinvoinnin tukeminen on investointia tulevaisuuteen!

WinNova järjestää Työhyvinvointikortti® -​koulutusta.

Työhyvinvointiin panostaminen lisää toimintojen kannattavuutta ja tuloksellisuutta – työhyvinvointi näkyy ja kuuluu työntekijäkokemuksessa ja asiakastyytyväisyydessä. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta ja sitoutunutta. Työhyvinvointi auttaa yritystä menestymään, pidentää työuria ja vähentää sairaus-​ ja eläkekuluja.

Hyvinvointi on työyhteisön yhteinen asia ja koulutus antaa uutta suuntaa ja intoa työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Työhyvinvointikortti® -​koulutus sopii kaikille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus TTK. Lue lisää Työhyvinvointikortti® -​koulutuksesta ja lähde mukaan!

Asiakkaan kokemukset koulutuksesta

Eurajoen kunta tilasi kokopäivän koulutuksen WinNovalta. Koulutus järjestettiin huhtikuussa 2024. Koulutukseen osallistui 21 kunnan työntekijää.

Ihmisen hyvinvointi rakentuu niin työssä kuin vapaa-ajalla. Työnantajana haluamme huomioida ja tukea työntekijöitä erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Hyvinvoiva henkilöstö tekee työnsä hyvällä mielellä ja se näkyy kuntalaisten palveluissa.

Työhyvinvointiin panostaminen näkyy myös työnantajamielikuvassa. Pohjana hyvälle työhyvinvointi työlle on tietysti se, että työpaikan prosessit ja ohjeistukset ovat kunnossa ja kaikilla tiedossa.

Antoisinta koulutuksessa oli yhdessä keskusteleminen työkavereiden kanssa erilaisista työhyvinvoitiin liittyvistä asioista. Meillä on vahva halu kehittää jatkuvasti prosessejamme. Meillä on hyvät henkilöstöetuudet kuten Smartum ja työsuhdepolkupyöräetu, sekä joustava etätyömahdollisuus. Eurajoella on myös ahkera Puhti- työryhmä, joka järjestää työntekijöille erilaisia työhyvinvointi tempauksia ja -haasteita, kertovat Eurajoen kunnalta haastateltavat työsuojelupäällikkö Anja Hakamaa ja henkilöstöpäällikkö Nina Merilahti. Aivan uutena palveluna alkaa henkilöstölle ja samalla kaikille kuntalaisille, maksuton matalan kynnyksen liikuntaryhmä syksyllä avautuvalla uudella monitoimihallilla.

Hakamaa ja Merilahti suosittelevat koulutusta ihan kaikille työntekijöille ja esihenkilöille. “Parasta on, jos asioista päästään heti koulutuksen aikana keskustelemaan pienissä ryhmissä”.

Lisätiedot koulutuksesta

Ole meihin yhteydessä, mikäli haluat järjestää Työhyvinvointikortti -​koulutuksen omalle organisaatiollesi.  

Hilkka Kolin puh. 044 455 7981 (hilkka.kolin@winnova.fi) tai Mari Palojärvi puh. 044 455 7473  (mari.palojarvi@winnova.fi) tai jätä tarjouspyyntö(avautuu uuteen ikkunaan) työelämäpalveluille.

Mari Palojärvi

Lehtori, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Yrittäjyys

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7473
Tiedepuisto 3, PORI